CRM-Automation

CRM-Automation

CRM eller Customer Relationship Management-systemer er systemer, der hjælper med at administrere dine kunders data.

Men hvad er et CRM-system nøjagtigt? Hvordan er det gavnligt for din virksomhed?

I dag vil vi lære dig alt, hvad du har brug for at vide om CRM-automation. Lad os ikke spilde mere tid, og komme i gang.

Hvad er CRM Automation helt præcist?

CRM-systemer er designet til at hjælpe kundeservicemedarbejdere med at udføre rutinemæssige opgaver som at spore kundeinteraktioner, lagre kundedata og dele oplysninger med kollegaer. Grundlæggende er de designet til at hjælpe dig med at styre og forbedre de relationer, du har med dine kunder. Ved hjælp af et CRM kan du:

• Administrere og spore detaljer om kunderne, som tidligere spørgsmål, serviceanmodninger eller præferencer
• Give personlige, relevante opdateringer til kunderne
• Implementere dataregistrering
• Oprette e-mail-sekvenser
• Implementere chatbot-software til at samarbejde med kundeemner og kunder
• Engagere dig i lead management
• Forudsige dit salg
• Direkte besked mellem medarbejdere for bedre kundetilfredshed
• Dele filer og indhold

Hvordan kan en virksomhed drage fordel af CRM-Automation?

Som vi alle ved, er kundetilfredshed og relationer nøglen til en succesfuld forretning. Hvis dine kunder er tilfredse, så vil du også være tilfreds. Et CRM-automatiseringssystem kan hjælpe med at holde dine kunder tilfredse. Udover at hjælpe dig med at holde dine kundekontaktoplysninger ajour, så kan det også spore hver eneste kundeinteraktion for at gøre fremtidige interaktioner med dine kunder mere personlige.

Ja, du kan spore alle disse oplysninger uden et CRM-system, men du vil kunne se, hvordan detaljer let kan gå tabt eller glemt, og hvordan du kan gå glip af et vigtigt telefonopkald.
Ved hjælp af CRM Automation behøver du ikke at bekymre dig om at gå glip af vigtige opkald eller kundeemner, fordi det hele er lige foran dig.

Ikke kun det, men CRM Automation kan også spare dig og dine medarbejdere meget tid. Vidste du for eksempel, at salgsrepræsentanter bruger 17% af deres tid på dataindtastningsopgaver?

Dette er tid, der kan bruges på at fokusere på kundeforhold eller andre opgaver. Med CRM Automation automatiseres dataindtastningen, så dine kundeserviceagenter har mere tid til at gøre andre ting.
Men hvad har statistikken så at sige?

Ifølge statistikker genererer CRM-virksomheder, der bruger CRM-software, flere konverteringer end dem, der ikke gør det. For at være mere specifik nåede salgsrepræsentanter, der arbejdede hos virksomheder, der brugte CRM-Automation, 65% af deres salgskvoter, mens kun 22% af salgsrepræsentanterne opfyldte deres kvoter uden automatisering. (Statistik fra ibm.com)

 

Hvis du ikke allerede bruger et CRM system, så kom igang. Det vil gavne både din dagligdag og din virksomhed!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *